13 Mart 2013 Çarşamba

Tchibo'da El İşi Haftası Başladı !

Sabah sabah erkenden kalktım ve hemen Tchibo 'dan almak istediklerimi aldım. :)) Size de haber vermek istedim. Benim de Cicideko bloğuma yorum yazan Modabahar sayesinde haberim olmuştu. 100 TL üzerine peşin fiyatına 6 taksit imkanı var diye istediklerimi aldım.Şimdi almazsan sonra yurt dışından daha yüksek kargo fiyatı verip alacağım.:)

Kağıt Kesme Cetveli, Delik Açma ve Zımba Pensesi, Laminasyon Cihazı aldım.


Bir de Evinizde Yer Açın temasındaki ürünlerden biri olan, çalışırken malzemelerimi koymak için aksesuar kulesinden almıştım. Onlar da dün geldiler. :)


Evinizde Yer Açın temasında bir de hobi masası satılıyordu. Fiyatı çok olmasa almak isterdim.

15 yorum:

  1. Aldıklarınızı güle güle kullanın.Ben de bugün hemen gittim,benzer şeyler almışız.Yalnız delik açma zımbasının kullanımı çok zor.İnsan üstü bir çaba gerekiyor delik açabilmek için.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de merak ettim şimdi. Çok da heves etmiştim. Bir gelsin bakayım, zorsa iade ederim artık. :(

      Sil
  2. daha geçenlerde laminasyon makinesi almaya niyetlenip fiyat araştırmıştım. 150-200 arasında olduğu için vazgeçmiştim, iyiki yorum bırakıp haberdar ettin. özelliklerini detaylı yazmamışlar ama gözümü karartıp alıyorum ben de bir tane:)

    YanıtlaSil
  3. merhaba tesadüfen buldum sayfanızı ve bakındım da gayet güzel şeyler var ellerinize sağlık ....benimde bir blogum var eğer göz atmak ve sitem hakkında yorumlarınızı benimle paylaşırsanız çok çok çok mutlu olucam şimdiden teşekkürler...
    www.hamarathatunum.com

    YanıtlaSil
  4. Merhabalar, Bu ne kadar güzel bir blog böyle.. Hemen gördüm geldim artık takipçinizim..:))
    Sanırım bir bloğunuz daha var hemen birazdan o bloğunuza da gideceğim..:))
    Tanıştığıma memnun oldum. Eğer siz de benim bloğuma buyurur gelirseniz çok çok sevinirim..:))Eminim bloğum sizin ilginizi çekecektir..
    Çok selam ve sevgiler...
    http://kediminhobidefteri.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba; hoooşgeldinizzzz ! Teşekkür ederim. :)) Geldiğinize çok sevindim. Ben de sizin takipçiniz oldum. Sevgiler :)

      Sil
  5. Merhaba yuvarlak yeşil renkteki alet nedir bide laminasyon nedir bende bu işlere yeni başladım sürekli yeni bişiler öğreniyorum bloğunuzda çok güzel dünden beri her köşesini inceledim :) bide bu puanlı kağıtlar varya ben onlardan arıyorum böyle mini cupcake standı yapımı için

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, yuvarlak yeşil alet yuvarlak şekil kesmek için kullanılıyor. Laminasyon nufüs kağıdı, ehliyet gibi kağıtları plastik ile presleyerek kaplamaktır. Çocuklar için yapılan aktivitelerde laminasyon cihazı çok işe yarıyor. Puanlı kağıtları kırtasiyelerde bulabilirsiniz ama malesef çok çeşit yok. Ben kendim photoshop programında dizayn edip bastırıyorum.

      Sil
  6. Peki tşkler o zaman bu laminasyon cihazında neler yapılabilir bi araştırayım çocuklar içinse icime yarayabilir ewet o kağıtlardan çok aradım çoğu kırtasiyede yok olanlarda kalpli bana puanlı lazım ben dizaynlamayıda bilmiyorum :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Laminasyon cihazı, çocuklar için aktivite yaparken kağıdı kaplayarak korunaklı hale getirmek için çok faydalı oluyor. http://annecikogreniyor.blogspot.com.tr/2013/03/kukla-yaptk.html
      Benim dizaynım olan puanlı kağıtları yarından sonra http://cicideko.com/ sitemdeki Hediyeler menüsünde bulabilirsiniz. A4 ve A3 boyutunda paylaşacağım.

      Sil
    2. Çok tşk ederim sitenizide inceledim herşey gönlünüzce olsun umarım işleriniz rast gider kağıtlar için çok tşkler çok işime yarıycak

      Sil
  7. Şekilgeç olarak aratıyorum ama o yeşil alet gibi bişey çıkmıyor her boyda yuvarlak kesilirim onunla acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yuvarlak Kesme Aleti olarak arama yapabilirsiniz. http://www.tchibo.com.tr/yuvarlak-kagit-kesme-aleti-p400028141.html 10 - 32 cm arasında yuvarlak kesebilirsiniz. Şu an Tchibo da satılmıyor ama siteyi her hafta kontrol edin. Mart ayında tekrar satışa çıkabilir. Tchibo da Düz Kağıt Kesme Cetveli satışta hala. http://www.tchibo.com.tr/duez-kagit-kesme-cetveli-p400028002.html;jsessionid=A56D4B8EFF29D5277D6FDF79D794F467-n9 Bu aletten de almıştım. Beğenerek kullanıyorum.

      Sil
  8. Tşk ederim tchibo da var sanırım sadece bu alet tekrar gelmesini beklicem artık napalım inşallah gelir saolun yardımlarınız için hayırlı akşamlar dilerim

    YanıtlaSil
  9. Merhabalar, bir konuda sizinle iletişime geçmek istiyorum hayırlı olacağını düşünüyorum. Acaba iletişim için mail atabilir misiniz ? Mailim muh.aorhan[@@@] gmail.com Blogculuk ile alakalıdır :)

    YanıtlaSil

Paylaş

Popüler Yayınlar

İzleyiciler